Tapasroute ‘t Roois Rondje

Startlocatie: 't Zusje

De Tapasroute ’t Roois Rondje neemt je mee door het mooie buitengebied van Sint-Oedenrode. De route is 34,7 kilometer lang en onderweg geniet je van 2 gerechtjes per persoon bij drie verschillende locaties. Natuurlijk geniet je ook van de omgeving tijdens deze route. Lees er snel meer over.

De deelnemende restaurants

Deze route heeft drie verschillende restaurants in Sint-Oedenrode. Je start bij De Gouden Leeuw in het centrum en hier krijg je twee gerechtjes per persoon. Na de uitleg stap je op de fiets en vervolg je de route richting De Helden van Kien in Streekpark Kienehoef. Na een mooi stuk fietsen, eindigt de route wederom in het centrum van Sint-Oedenrode bij ’t Zusje.

Dit ga je zien tijdens de route

’t Roois Rondje neemt je ook mee langs verschillende bezienswaardigheden en mooie natuur. Zo kom je onder andere langs Park Kienehoef. Dit prachtige park is voorzien van een Kinderboerderij en speeltuin. Ook fiets je langs de Moerkuilen. Het is zeker de moeite waard om daar een rondje te lopen! Verder fiets je door ’t Everse en kom je langs de kerkdorpen Olland en Boskant

24.50

Per persoon

+/- 3,5 uur
35 km
Fiets
3-gangen tapas

Liever de route rijden op een E-Scooter? Klik hier

Route impressie

Ontdek het prachtige buitengebied, geniet van smaakvolle routes en beleef een gezellige rit met jouw gezelschap, dat zijn de smaakroutes van Smaakrouterooi!

Reserveer nu deze route

Andere route opties

Tapasroute Dommel

Start: Cafe de Beuk

Tapasroute ‘t Roois Rondje

Start: ‘t Zusje